WordPress

Hjælp til WordPress

Tæt på halvdelen af alle hjemmesider i verden er bygget i WordPress. Skulle jeg komme med et gratis gæt, ville jeg også gætte på, at jeres hjemmeside er bygget i WordPress.
Et system med uanede muligheder.

… og uanede muligheder for at lave fejl, fare vild i kodestykker og upload af billeder.

I mere end 10 år har jeg arbejdet med udvikling af hjemmesider i WordPress – så jeg er efterhånden stødt på stort set alle fejl, man kan støde på.

Optimering af jeres hjemmeside

Jeg kan hjælpe med at forbedre jeres hjemmeside. Om det er sikring mod hackere, gøre den hurtigere eller andre tekniske optimeringer. 

Det kan også være hjælp til at oprette nye undersider, uploade tekst eller billeder. Se mig som jeres eksterne hjemmesideansvarlige. 

Projektledelse af ny hjemmeside

Skal I bygge en ny hjemmeside, kan jeg agere projektleder og sørge for at finde den rette designer og få den programmeret efterfølgende. 

Både udvikling og projektledelse kan I få på et klippekort. Det koster 8.950 kroner + moms – og for det får I 10 timer af min tid. Simpelt og nemt. 

Jeg sørger for at få udviklet hjemmesiden og have hele kontakten til de andre samarbejdspartnere på projektet. På den måde er det fortsat kun mig, I skal have en dialog med.

hjælp til WordPress

Scroll to Top