Google Ads (tidligere kaldt Google AdWords)

Effektiv annoncering på nettet

Med erfaring helt tilbage fra år 2013 har jeg været igennem min del af Google Ads-konti.

Derved har jeg begået næsten alle de fejl, man kan begå – sådan du slipper for at gøre det samme!

Arbejdet med annoncering på Google kan være en kende uoverskueligt, hvis man ikke har siddet med det før og ved, hvor man skal starte. Derfor hjælper jeg dig og din virksomhed godt i gang og forklarer dig, hvorfor jeg gør, som jeg gør.

Det rette Google Ads-setup kan nemlig både spare dig for rigtig mange penge – og sikre, at du kan tjene mange penge.

Betal kun for, hvad du får

Den helt store fordel ved Google Ads er, at du udelukkende betaler for, hvad du får.

Det er altså en såkaldt PPC-kanal (PPC – Pay Per Click). Dertil kan du få besøgende lige fra den dag, hvor du trykker “GO” på dine annoncer.

Det er en essentiel del af alle virksomheders online markedsføring – og gøres det rigtigt, kan du tjene mange penge på at annoncere.

Hvem er jeg – og hvorfor? 

… det er nogle gode spørgsmål, så lad mig gøre mit bedste for kort at besvare dem her. 

Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med online markedsføring fra før, iPhonen blev opfundet. 

De seneste 9 år har jeg hjulpet virksomheder med online markedsføring samt udvikling af hjemmesider. Gennem mine titusindvis af timers erfaringer, har jeg lært det meste om Google Ads annoncering.

Og det kommer dig til gode!

Gør arbejdet ordentligt – og spar penge på dit forbrug

Du sidder måske i stolen og tænker, at du da sagtens kan klare sådan en omgang selv.

Og du har måske ret.

Men den helt store forskel på et professionelt setup, som jeg laver – og ham, der lige prøver at fikse sig lidt frem – er ret tydelig. Google belønner nemlig gode og relevante annoncer.

Det betyder, at jo bedre og mere relevante annoncer du har, jo højere bliver dine annoncer vægtet i forhold til konkurrenternes. Og for at det ikke skal være løgn, så betaler du oven i købet også mindre for hvert klik.

Så bliver det lige pludselig en rigtig god forretning at få en professionel på sagen.

Annoncer mod dem, som kender dig

Én ting er at annoncere mod folk, der søger på de ydelser, som du tilbyder. En anden ting er at blive i bevidstheden, efter de har besøgt din side.

Det er det, man kalder “remarketing”. Her annoncerer vi mod de besøgende, der allerede kender din forretning – og derfor har langt større sandsynlighed for at blive til en kunde end dem, der slet ikke kender dig.

Sidst men ikke mindst så er det også væsentligt billigere at få besøgende, der kender dig, ind på din side, end helt nye ukendte. Win/Win.

Driver du en webshop – så må du ikke overse Google Shopping

Google Shopping er en annonceform, der kun er aktuel for dig, som sidder med en webshop.

Her kan du nemlig markedsføre dine produkter direkte på forsiden af en Google-søgning. Derved har du endnu nemmere ved at lokke folk ind på din side og købe – specielt, hvis du er bedre på prisen end konkurrenten.

Sæt et budget og brug ikke mere end det

Med annoncering på Google kan du helt selv sætte et budget, der bruges hver måned. Derved er du 100 % klar over, hvor mange penge der bruges på Google Ads. Dette er noget, vi løbende kan holde en dialog om – fordi hvis du tjener penge på din markedsføring, hvorfor så stoppe?

Nøglen, når det kommer til online annoncering, er, at det skal være relevant. Altså skal vi i fællesskab finde frem til de søgninger, hvor det giver mening at dukke op – og lige så vel finde frem til de søgninger, hvor det ikke giver mening.

Skal jeg hjælpe dig med jeres Google Ads?

Mit job er, hvis du spørger mig, det bedste i verden – jeg har nemlig det privilegie, at jeg hjælper virksomheder med at tjene endnu flere penge. Og jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig.

Så lyder alt det her med Google Ads som noget for dig, og kunne du tænke dig professionel hjælp? Så ring endelig til mig på 42 48 48 78 eller udfyld formularen herunder.

Du hører altid fra mig inden for få timer. Her kan vi så i fællesskab finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig og din forretning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!
UDFYLD FORMULAREN, ELLER RING 42 48 48 78