WordPress og Web

Hjælp til WordPress

Tæt på halvdelen af alle hjemmesider i verden er bygget i WordPress. Skulle jeg komme med et gratis gæt, ville jeg også gætte på, at jeres hjemmeside er bygget i WordPress. 

Et system med uanede muligheder. 

… og uanede muligheder for at lave fejl, fare vild i kodestykker og upload af billeder.

I mere end 10 år har jeg arbejdet med udvikling af hjemmesider i WordPress – så jeg er efterhånden stødt på stort set alle fejl, man kan støde på.

Optimering af jeres hjemmeside

Jeg kan hjælpe med at forbedre jeres hjemmeside. Om det er sikring mod hackere, gøre den hurtigere eller andre tekniske optimeringer. 

Det kan også være hjælp til at oprette nye undersider, uploade tekst eller billeder. Se mig som jeres eksterne hjemmesideansvarlige. 

Projektledelse af ny hjemmeside

Skal I bygge en ny hjemmeside, kan jeg agere projektleder og sørge for at finde den rette designer og få den programmeret efterfølgende. 

Både udvikling og projektledelse kan I få på et klippekort. Det koster 8.950 kroner + moms – og for det får I 10 timer af min tid. Simpelt og nemt. 

Jeg sørger for at få udviklet hjemmesiden og have hele kontakten til de andre samarbejdspartnere på projektet. På den måde er det fortsat kun mig, I skal have en dialog med.

Skal vi arbejde sammen?
Jeg har arbejdet med mere end 652 WordPress hjemmesider og vil rigtig gerne hjælpe med jeres også. Kontakt mig her. Så tager vi en uforpligtende snak.

Din personlige kontakt

Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med Online Markedsføring fra før, iPhonen blev opfundet.

I mere end 20 år har jeg arbejdet med online markedsføring. Som bureau og som konsulent. For den lille enkeltmandsvirksomhed og for store C25-virksomheder. 

Var jeg ansat i et bureau, ville du kunne kende mig ved en titel som “Senior marketing specialist” eller “Head of marketing”. 

Men hos Gazelle Marketing er jeg bare Kenneth.

Scroll to Top