Projektledelse

Hyr en ekstern marketingchef ind efter behov

 

I mere end 20 år har jeg arbejdet med online markedsføring. Det har både været med betalt annoncering, web, SEO og at lægge den store marketingstrategi.

Al min viden kan I få adgang til. Jeg hjælper virksomheder som ekstern marketingchef eller projektleder af marketingprojekter.

Det vil sige, at I ikke nødvendigvis behøver at hyre mig ind til at eksekvere på jeres marketingstrategi. I stedet kan jeg give uvildig rådgivning eller hjælpe jer med selv at komme i gang med jeres markedsføring.

Hos Gazelle Marketing er det mig og kun mig, I taler med. Vil I lære mig lidt bedre at kende, så klik her.

En schweizerkniv med et endnu skarpere bagland

Med mere end 20 års erfaring med de fleste marketingdiscipliner får I adgang til en schweizerkniv indenfor marketing. Men selv den største kniv er ikke altid det rette værktøj til at fælde et træ.

Derfor har jeg allieret mig med en række hamrende dygtige samarbejdspartnere, som jeg altid tager fat i, når jeg kommer til kort.

Så kan jeg gøre, hvad jeg er bedst til. Og lade mit netværk gøre det samme. Jeg sørger for at have førertrøjen på og stå for hele projektledelsen.

Skal vi lære hinanden lidt bedre at kende?
Jeg vil gerne lære jer bedre at kende. Efter en afklarende samtale er både I og jeg blevet klogere på, om vi er det rette match. Book mig ind til en afklarende samtale her.

Din personlige kontakt

Mit navn er Kenneth, og jeg har arbejdet med Online Markedsføring fra før, iPhonen blev opfundet.

I mere end 20 år har jeg arbejdet med online markedsføring. Som bureau og som konsulent. For den lille enkeltmandsvirksomhed og for store C25-virksomheder. 

Var jeg ansat i et bureau, ville du kunne kende mig ved en titel som “Senior marketing specialist” eller “Head of marketing”. 

Men hos Gazelle Marketing er jeg bare Kenneth.

Jeg har siden 2013 benyttet Kenneth som eksternt online markedsføringspartner – for nu tre forskellige virksomheder.

Med Kenneth får jeg en online markedsføringspartner, som er særdeles vidende og konstant opdateret på udvikling og tendenser inden for alle digitale og sociale medier.

Samtidig formår Kenneth at videreformidle denne viden og identificere de muligheder, der understøtter vores forretnings- og markedsføringsstrategi.

Mette-Louise Meng
MARKETINGCHEF, ALFA DEVELOPMENT A/S

Scroll to Top